По какъв начин да монтирам сглобяващ се плувен басейн в двора?

inflatable pool

Може би един от рентабилните и най-забавни варианти да изживеете летен горещ уйкенд е да отпочивате или пък да прекарвате време в сглобяващ се плувен басейн в задния двор. Възрастни и малчугани биха могли да се радват на хубави мигове и забавления във водата.

Свой плувен басейн в градината вече не е абсурдна или тежка придобивка, както беше назад във времето. В днешно време във всеки двор с достатъчно пространство би могло да се монтира сглобяем плувен басейн.

С просто подготвяне, няколко важни аксесоари и много идеи за интересни дейности, сглобяемият басейн може да стане в едно незабравимо събитие за цялото семейство. Тези, които искат да се насладят максимално от басейните за надуване е възможно да научат лесна методика за монтаж, като биха следвали абсолютно всеки път:

Изберете мястото на сглобяващия се басейн


За да монтирате своя собствен басейн за плуване, изберете светла и значително отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготовка на повърхнината
Плувният басейн е желателно да бъде сложен върху плоска повърхност, с цел за запазване общото качество и да притежава равна дълбочина в басейна. Може да се наложи да изравните земята, да премахнете дребните камъни и т.н. ефективен избор е да поставите слой пясък, за да надуете плувния басейн.

Наредете структурата на басейна, върху подово покритие
Наредете плувния басейн над брезент. Изберете точното място и разгънете точно преди надуване.

Надуйте страните на надуваемия басейн
Надуйте страните на басейна с надуваема помпа.

Пълнене на надуваемия басейн


Свържете маркуча в градината и включете чешмата: чакайте докато се напълни, като това би могло да коства няколко часа.

Добре е да изпълните надуваемия басейн на рано сутрин.
С този метод топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, която е присъща за късния следобед. И ако напълнената вода още е неприятно хладна, налейте към нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Инсталиране на аксесоари


Ако случайно в басейния комплект е на разположение филтър, можете спокойно да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. След тази стъпка да се добави всички допълнителни компоненти към надуваемия басейн: стъпалата за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и др.

След като надуващият се басейн е приготвен, остава само и единствено да поставите бански костюм и да се обречете на забавлението от гмуркането в собствения ви дом!

Открийте повече информация:  детски люлки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *