Седем стъпки за избирането на апратемнт в Град София

Публикувано на

В случай, че безсъмнение вече сте решили реалнода търсите имоти в София, пред вас са няколко стъпки през които трябва да минете.

Приятно е е, тъй като избирате къде ще се преместите, което в най-общи линии се свързва с нови изживявания, ново начало, гарантирано нов начин на съществуване. Не е лека задача да се изберат голям брой апартементи,от от които е желателно да редуцирате броят до не много, а точно след това, е добра идея да обходите всеки 1 от израбните апаратемнти в София. Това е самото начало при намирането на чисто ново жилище за живеене в Столицата.
Определено ще бъде много леко да преминете до момента, в който ще бъдете готови да купите апартамент, ако знаете всяка с всяка една крачка. Това са 7 прости етапа как да изберете апартамент в София:

 1. Спрете се на местност
  Първата стъпка е да подберете местност където мислите, че искате да започнете да живеете. Мястото диктува и е главния фактор при вашето търсене. В крайна сметка не е възжмото да проверите всички апартаменти, в района в който желаете да започнете нов живот. Избирането на място се води от това къде се намира работата ви и на твоята половинка. Наистина ли в този квартал са налични добри училища и градини за вашите деца. Преди всичко е важно реално дали разполага с Метро станция.
  2.Уточнете точно как наистина трябва да изграден вашия собствен апартамент
  Какъв тип жилищна сграда харесвате? Апартамент, в който имате възможност да достигнете използвайки стълби (на по-ниските етажи) или просто жилищна сграда с асансьор и сграда на по-висок етаж?
  Наистина ли никаква нужда от паркинг? Научете реално дали паркингът е в цената на имото и ако не, дали е наличен и какво струва.
  Веднага след това помислете за всичко това, от което вие имате нужда точно да се намира близо до апартамента, без значение дали това са магазини, метро станции, паркове за деца, университети, места за разходка на кучета, ресторанти, главни улици или нещо друго. Решете колко време ще е нужно да пътувате.
  Вие сами несъмнено точно така ще пожелаете да определите големината на вашия апартамент, относително колко кв.м. да бъде той.
 2. Определете какво имате възможност да отделите като пари за него
  Едно е напълно да знаете точно какво искате, но дали можете да закупите такъв апартамент?
  Има не много на брой елементарни насоки, и те ще ви помогнат да определиш реалистичен приход за покупка на апартамент в София. Едното препоръчва да отделите 50% от постъпленията си за дома за главни разходи, gsm, застраховки, комунални услуги и храна, 20%% процента на кредита към банката, срочен влог и за инвестиране и 30% за ежедневни разходи за неща именно като пътувания, кино, купуванеи молове.
 3. Създайте много бързо търсене по критерии из пазара за недвижими имоти
  е ценното време да разберете какво реално се продава, къде е и относително колко му е цената. За тази цел бихме могли да влезете в уеб страница на Агенция, като сайта на Агенция за имоти КА5 за отдаване под наем или потърсете незабавно сайтове за онлайн имоти. Съставете точен списък на апартаменти, и те да отговарят на всичко от твоите изисквания.
 4. Направете бърза проверка на всичко изброено
  Точно сега знаете точно какво желаете. Освен това безсъмнение вече сте направили и финансов преглед на семейните разходи.
 5. Разгледайте отзивите
  Хубаво е да посещавате единствено и само апартаменти, които наистина заслужават отделеното време, затова проверете онлайн на снимките на абсолютно всички потенциални апартаменти във вашия списък. Безсъмнение този процес може да ти помогне за да извадиш тези които не са били потдържани правилно или са на много шумно място.
 6. Разгледайте избраните от теб имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е точното време да посетите финалистите във вашия списък имоти. След като го направите, преценете как се чувствате, като влезете в този апартамент.Това означава, че ти е комфортно, докато се разхождате по агента,продавача трябва да изглежда приятелски настроен. Хубаво е да си представите в главата, че вече живеете в точно този имот в Столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *